Objavljen novi broj biltena Progovori o pregovorima
Arhiva biltena - stara

Objavljen novi broj biltena Progovori o pregovorima

23.11.2017.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo novi broj biltena Progovori o pregovorima. 

Tema novog izdanja je budućnost Evropske unije, sa fokusom na moguća rešenja za prevazilaženje krize u kojoj se EU trenutno nalazi. Takođe, u ovom broju možete da pročitate i kratak osvrt na govor predsednika Evropske komisije Žan Klod Junkera o Stanju Unije.  

Posebno Vam skrećemo pažnju na Dodatak posvećen energetskoj politici, u kojem možete da pročitate šta je to inicijativa pod nazivom Mreža dobre energije, kao i da saznate ko su šampioni energetske efikasnosti i koje su to dalje aktivnosti i planovi ove novoosnovane inicijative. Otkrivamo vam i šta je ono što je ključno za uspešnu primenu politike energetske efikasnosti. 

U ovom izdanju možete pročitati i intervju sa Draganom Mileusnić, koordinatorkom za zelene politike Jugoistočne Evrope pri evropskom sekretarijatu Mreže za klimatsko delovanje Evropa (CAN Europe).

Novom broju biltena možete pristupiti ovde, a prethodne brojeve pogledajte na ovom linku.  

Objavljivanje elektronskog biltena „Progovori o pregovorima” podržano je od strane Fondacije za otvoreno društvo u Srbiji kao i od strane Evropske unije kroz program Evropa za građane i građanke.