Arhiva vesti

Javni poziv za praćenje ekplanatornog skrininga za Poglavlje 11 – Poljoprivreda i ruralni razvoj

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, poziva organizacije civilnog društva da se prijave za praćenje internet prenosa eksplanatornog analitičkog pregleda usklađenosti zakonodavstva Republike Srbije sa pravnim tekovinama EU (skrining) za poglavlje 11- poljoprivreda i ruralni razvoj.

Eksplanatorni skrining biće održan u Briselu u periodu od 18. do 20. marta 2014. godine, a prenos će biti organizovan u Beogradu u prostorijama Ministarstva – Nemanjina 22-26, u Velikoj sali na 6. Spratu, krilo A (sala Ustavnog suda).

Prijave za učešće treba poslati najkasnije do četvrtka 6. marta 2014. godine u 14 časova, elektronskim putem na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs ili telefonom na broj (011) 3130 968.

Napomena: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom zadržava pravo da primljenu prijavu odbije u nedostatku slobodnih mesta i u slučaju da delokrug rada organizacije koja je poslala prijavu ne pokriva teme u okviru pomenutog pregovaračkog poglavlja.

Ovde možete preuzeti Javni poziv:

Javni poziv za praćenje eksplanatornog skrininga za poglavlje 11 – poljoprivreda i ruralni razvoj

(Preuzeto sa sajta Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije)