Arhiva vesti

Javni poziv za slušanje audio zapisa sastanka eksplanatornog skrininga za Poglavlje 18 – Statistika

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Republičkim zavodom za statistiku poziva organizacije civilnog društva da se prijave za slušanje audio zapisa sastanka eksplanatornog analitičkog pregleda usklađenosti zakonodavstva Republike Srbije sa pravnim tekovinama EU (skrining) za poglavlje 18 – Statistika.

Eksplanatorni skrining održan je u Luksemburgu 20. i 21. maja  2014. godine ali praćenje internet prenosa nije bilo moguće zbog tehničkih uslova u prostorijama Statističke službe Evropske unije Eurostat, gde je sastanak održan. Imajući to u vidu, Evropska Komisija dostavila je audio zapis sastanka.

Slušanje audio zapisa eksplanatornog skrininga biće održano  12. i 13. juna 2014. godine sa početkom u 8:30 časova u zgradi Republičkog zavoda za statistiku, ulica Milana Rakića br. 5, u Beogradu.

Prijave za učešće treba poslati najkasnije do srede, 11. juna 2014. godine u 15 časova, elektronskim putem na sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs ili telefonom na broj 011/3130-968. Prijava treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, organizacija, kontakt telefon i elektronska adresa.

Javni poziv za PG 18 – Statistika

(Vest preuzeta sa sajta Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije)