Arhiva vesti

Javni poziv za praćenje eksplanatornog skrininga za Poglavlje 31

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Ministarstvom spoljnih poslova poziva organizacije civilnog društva da se prijave za praćenje internet prenosa eksplanatornog analitičkog pregleda usklađenosti zakonodavstva Republike Srbije sa pravnim tekovinama EU (skrining) za Poglavlje 31 – Spoljna, bezbednosna i odbrambena politika.

Eksplanatorni skrining biće održan u Briselu u utorak 15. jula  2014. godine sa početkom od 9:30 časova, a prenos će biti organizovan u Beogradu, u prostorijama Kancelarije za evropske integracije, Nemanjina 34 (sala u prizemlju).

Prijave za učešće treba poslati najkasnije do petka, 11. jula 2014. godine u 12:00 časova, elektronskim putem na sanja.atanaskovic@civilnodrustvo.gov.rs ili telefonom na broj 011/3130-968. Prijava treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, naziv organizacije, kontakt telefon i elektronska adresa.

Broj mesta je ograničen, zbog čega će u slučaju prijave većeg broja učesnika i učesnica organizatori biti prinuđeni da izvrše selekciju. Selekcija će biti izvršena isključivo na osnovu redosleda prijave. Takođe, kako bismo osigurali da sastanak prate relevantne organizacije, apelujemo da se za učešće prijave one organizacije koje su aktivne u oblastima koje pokriva Poglavlje 31 – Spoljna, bezbednosna i odbrambena politika.

 

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Valde Republike Srbije