Arhiva vesti

Poziv na Radionicu o uključivanju OCD u proces pregovora za Poglavlje 23

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije u saradnji sa Ministarstvom pravde poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave temama iz oblasti pregovaračkog poglavlja 23 da se prijave za učešće na skupu „Radionica o uključivanju organizacija civilnog društva u proces pregovora za Poglavlje 23“, koji će se održati u utorak 28. oktobra 2014. godine u Klubu poslanika, Tolstojeva 2, Beograd.

Učesnicima skupa obratiće se Nikola Selaković – Ministar pravde, Majkl Devenport – Šef delegacije Evropske Unije u Republici Srbiji, Tanja Miščević – Šefica pregovaračkog tima za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji i Srđan Majstorović – Zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije.

Gost predstojećeg skupa biće gospodin Kristian Turkalj, senior ekspert Nemačke agencije za međunarodnu saradnju (GIZ) i bivši član hrvatskog pregovaračkog tima za poglavlja 23 i 24.

Zbog ograničenog broja mesta u sali i kako bismo mogli da osiguramo relevantnost skupa, molimo da prijave podnose samo organizacije koje su aktivne u temama koje dato poglavlje pokriva.  Prijave je potrebno dostaviti na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs najkasnije do ponedeljka 27. oktobra 2014. godine u 12 časova sa napomenom „Prijava za učešće na skupu“.

Napomena: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom zadržava pravo da primljenu prijavu odbije u nedostatku slobodnih mesta i u slučaju da delokrug rada organizacije koja je poslala prijavu ne pokriva teme u okviru pomenutog pregovaračkog poglavlja.

Izvor: Kancelarija za saranju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije