Arhiva vesti

Javni poziv za praćenje eksplanatornog skrininga za Poglavlje 33 – Finansijska i budžetska pitanja

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Ministarstvom finansija poziva organizacije civilnog društva da se prijave za praćenje internet prenosa eksplanatornog analitičkog pregleda usklađenosti zakonodavstva Republike Srbije sa pravnim tekovinama EU (skrining) za Poglavlje 33 – Finansijska i budžetska pitanja.

Eksplanatorni skrining biće održan u Briselu 27. januara 2015. godine, a prenos će biti organizovan u Beogradu, u prostorijama Ministarstva finansija, Kneza Miloša 20, sala 48, sa početkom u 9 časova.

Prijave za učešće treba poslati najkasnije do četvrtka, 15. januara 2015. godine u 12 časova, elektronskim putem na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs ili telefonom na broj (011) 3130 968. Prijava treba da sadrži sledeće podatke: ime i prezime, naziv organizacije, kontakt telefon i elektronsku adresu.

Broj mesta je ograničen, iz svake organizacije je moguće prijaviti samo jednog predstavnika. U slučaju prijave većeg broja učesnika i učesnica organizatori će biti prinuđeni da izvrše selekciju, koja će biti izvršena isključivo na osnovu redosleda prijave. Takođe, kako bismo osigurali da sastanak prate relevantne organizacije, apelujemo da se za učešće prijave one organizacije koje su aktivne u oblastima koje pokriva Poglavlje 33 – Finansijska i budžetska pitanja.

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije