Arhiva vesti

Poziv na sastanak o detaljima bilateralnog skrininga za Poglavlje 8

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, u saradnji sa Pregovaračkim timom za vođenje pregovora o pristupanju Republike Srbije EU i Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija poziva predstavnike organizacija civilnog društva koje se bave temama u okviru pregovaračkog poglavlja 8 (Politika konkurencije), da se prijave za sastanak radi upoznavanja sa detaljima bilateralnog skrininga za pomenuto poglavlje.

Imajući u vidu značajnu ulogu koju civilno društvo ima u samom procesu pregovora o pristupanju Republike Srbije Evropskoj uniji, u sredu 18. februara 2015. godine sa početkom u 13 časova u zgradi Kancelarije za evropske integracije, Nemanjina 34, sala u prizemlju, biće održan sastanak na kome će predstavnici civilnog društva moći da se upoznaju sa detaljima bilateralnog skrininga za Pregovaračku grupu 8. Sastankom će predsedavati Srđan Majstorović, zamenik direktora Kancelarije za evropske integracije i Vesna Kovač, državni sekretar u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija i predsednik Pregovaračke grupe 8.

Teme o kojima je bilo reči na bilateralnom skriningu i o kojima će biti reči na ovom sastanku su navedene u agendi skrininga.

Prijave za učešće jednog predstavnika vaše organizacije treba poslati najkasnije do srede 18. februara 2015. godinedo 10 časova na djordje.popovic@civilnodrustvo.gov.rs.

Izvor: Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije