Arhiva vesti

Želimo vam uspešnu i srećnu 2018. godinu!

Iščekujući narednu godinu i sve prilike koje ona nosi sa sobom, tim Beogradske otvorene škole nije odoleo prisećanju svega važnog što je za sobom ostavio u 2017. godini.

Najveća vrednost Beogradske otvorene škole, a ujedno i vrednost kojoj ona svojim zalaganjima najviše doprinosi, jesu svi pojedinci i organizacije sa kojima sarađuje tokom 24 godine. I u ovu odlazeću godinu utkani su vredni prijatelji koji su već godinama tu, kao i novi partneri i saradnici koji su nam se poslednjih godina pridružili.

Tako je tokom 2017. godine BOŠ tim bio povezan sa više od 5000 umnogome različitih pojedinaca. Bilo da je reč o odabranim studentima beogradskih univerziteta, mladima koji ulaze na tržište rada, predstavnicima evropskih i državnih institucija, o aktivistima u oblasti zaštite životne sredine ili predstavnicima organizacija civilnog društva koji su kroz mentorstvo i podršku jačali svoje kapacitete, o zaposlenima u javnoj upravi ili o menadžerima najvećih kompanija u Srbiji koji su učestvovali na događajima za umrežavanje i razvoj savremenih lidera u poslovnom svetu, BOŠ zajednica svakom godinom nastavlja da raste i razvija se.

Naredna godina sa sobom nosi veliki jubilej za sve koji se osećaju delom Beogradske otvore